Flotte bueskytteresultater fra ungdoms-DM

De unge bueskytter fra Holstebro Bueskytteforening gjorde det rigtig flot ved ungdoms-DM i den forgangne weekend.

Det blev til sølv til Kirstine Danstrup Andersen og bronze til Lea Mogree i Dame Junior Recurve klassen. Lea Mogree kunne desuden bryste sig af, at have skudt den bedste kvalifikationsrunde i sin klasse. De to piger fik desuden sølv i hold konkurrencen for dame recurve hold sammen med Signe Lønholm Sørensen.

På herresiden blev det til en bronzemedalje til Rasmus Brynning i Herre Kadet Recurve klassen. Bemærkes bør det også, at Rasmus i kvalifikationsrunden skød 17 point over kvalifikationskravet til ungdoms-VM.

I Holstebro Bueskytteforening er man rigtig godt tilfreds med de tre skytters resultater.

Vi er meget godt tilfreds med de tre skytters resultater. De har alle tre kæmpet sig tættere på VM udtagelsen. Men der er hård konkurrence og udtagelsen kommer først på plads om et par uger, så vi må venter og se, siger Gunhild Brynning fra Holstebro Bueskytteforening

Udover de tre ovennævnte medaljetagere var der også medaljer til

  • Soley Josdottir, bronze i Dame Kadet Compound
  • Victor Berg Jacobsen, bronze Mini Barbue
  • Lasse Juhl, sølv i Micro Barbue
  • Andreas Juhl, guld i Micro Barbue

Xandra Kjeldsen opnåede en 5. plads i hendes klasse, mens Noah Mogree var kommet i en hård klasse, hvor de bedste skytter lavede ny Danmarksrekord. Noah Mogree sluttede som nr. 8 i det fine felt.

På billedet er det medaljetagerne fra Holstebro Bueskytteforening.