Holstebro Bueskytteforening har to ungdomsskytter med til EM

UVM II.jpg

Endnu inden det officielt er blevet sommerferie, må UC Holstebro og Holstebro Gymnasium undvære 19-årige Lea Mogree Nissen og 20-årige Kirstine Danstrup Andersen. Begge piger er nemlig udtaget til European Youth Championships - EM i bueskydning som afholdes fra d. 26.juni til d. 1. juli 2018 i Patra Grækenland. 

De to skytter fra Holstebro Bueskytteforening deltager i dame junior recurve klassen. Udover den individuelle konkurrence, stiller de også op i hold konkurrence sammen med Nanna Jakobsen fra Silkeborg bueskytteforening.

De to skytter deltog tidligere på året i European Archery Youth Cup i Italien. Dermed får de to piger nu lejlighed til at få endnu mere international erfaring på CV'et.

Vi ønsker de to piger held og lykke i Grækenland.

European Youth Championships kan følges her: http://www.eych2018-patras.gr/

Billedet er fra sidste efterår inden de to piger drog til U-VM i Argentina sammen med klubkammeraten Rasmus Brynning