Mads Viberg Larsen udtaget til U21-VM


DM 2019.jpg

Dansk Karate Forbund har i dag udtaget de karatekæmpere, som skal repræsentere Danmark ved U21-verdensmesterskaberne i Santiago, Chile.

Det lokale karatetalent Mads Viberg Larsen fra Budo Sportskarate, er blandt de kæmpere, som er udtaget. Mads stiller op i klassen minus 75 kg. Han blev velfortjent udtaget på baggrund af hans U21 bronze medalje fra U21 Europamesterskaberne tidligere på året, samt hans imponerende præstation ved DM i maj måned i Gråkjær Arena, hvor Mads blev dobbelt dansk mester ved at vinde både U21 samt seniorklassen i minus 75 kg. 

Forude venter en stor oplevelse og en masse lærerig erfaring, som Mads kan tage med i hans videre arbejde mod det ultimative mål: OL. Vi ønsker Mads og Budo Sportskarate Holstebro stort tillykke med udtagelsen og held og lykke i Chile.